Panhellenic Hapkido Organization

Η Ισχύς εν τη ενώσει

Στοιχεία Επικοινωνίας

Υπεύθυνος: Μιχάλης Παλαιολόγου
Εδρα:
Μεταμορφώσεως 26 Καλλιθέα Αθήνα 
Τηλέφωνο
: +30.2109521333
Κινητό: +30.6972229088
Ιστοσελίδαwww.hapkidonet.gr
Email: ags_tzitzifion@yahoo.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Τοποθεσία

Σύντομη Περιγραφή

  • Μεταμορφώσεως 26 Καλλιθέα Αθήνα
  • ΖΑΚΥΝΘΟΥ 3 – ΑΙΓΑΛΕΩ (πλησίον σταθμού Μετρό Αιγάλεω)
  • Α.Γ.Σ. Αναλήψεως Οδός: Σόλωνος 42, Θεσσαλονίκη
  • Nemesis, Ωρωπός
  • HAPKIDO TEAM ΧΑΡΙΛΑΟΥ..

Τεχνοτροπίες

  • Hapkido

Εκπαιδευτές

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΡΡΕΑΣ 4o DAN HAPKIDO

Ο Κωνσταντίνος Περρέας έχει φοιτήσει στο London Metropolitan University με μεταπτυχιακό στα International Logistics στο University of Plymouth και πέρα από την ακαδημαϊκή και επαγγελματική του πορεία, από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη γυμναστική, το στίβο, το μπάσκετ και τις πολεμικές τέχνες. Στις πολεμικές τέχνες κατέχει 4ο DAN στο HAPKIDO (European Hapkido Alliance – Korea Hapkido Federation), 1ο DAN στο AIKIDO (AIKIKAI), Black Belt στα CHAPKOONDO (Greek Chapkoondo Institute) και SILAT (Combat Silat Union), τίτλο εκπαιδευτή GATKA (International Gatka Academy) και πιστοποίηση προπονητή Μεικτών Πολεμικών Τεχνών (Mixed Martial Arts – NESTA MMACA) . Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Kundalini Yoga (KRI IKYTA), Gong Yoga (Mehtab Benton) και QiGong(CGI). Είναι επίσης εκπαιδευτής στο PARKOUR/Free Running (ADAPT) και στη Λειτουργική Προπόνηση (Functional Training – GRAFTS). Επιπρόσθετα κατέχει τίτλους Reiki Master Teacher και Agatsou Practitioner. Έχει εκπαίδευση και μεγάλη εμπειρία σαν ηχοθεραπευτής κατά Peter Hess και στις ενεργειακές θεραπείες, έχει μαθητεύσει κοντά σε πέντε δασκάλους του γκονγκ και συνδυάζει την παραδοσιακή με την επιστημονική και βιωματική προσέγγιση στη διδασκαλία του σε όλους τους τομείς. Συνεχίζει διαρκώς την εκπαίδευσή του και ζει με την πρόθεση να βοηθά και άλλους να βιώσουν την συνεχή εξέλιξη και βελτίωση του εαυτού στη ζωή τους.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΙΟΒΑΝΗΣ 3ο Dan HapKiDo, 2ο Dan TaeKwonDo

Η ενασχόληση μου με το Hapkido ξεκινησε το 2003 μέσω σεμιναρίων του Δασκάλου μας Master Παλαιολόγου Μιχαήλ στα σώματα ασφαλείας. Έπειτα η προπόνηση έγινε τρόπος ζωής!!! Σκοπός μου ειναι να καταφέρω να κάνω να αγαπήσουν το Hapkido σε όλη την βόρειο Ελλάδα!!!! Στόχος μου ειναι μέσω των αρχών κ του τρόπου ζωής που διδάσκει το Hapkido να περάσω στους εκπαιδευόμενους να γίνονται πρώτα καλύτεροι άνθρωποι!!!

 

Από το 2008 ιδρύθηκε ο Α.Γ.Σ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ στην Θεσσαλονίκη με έδρα την περιοχή Ανάληψη στην οδό Σόλωνος 42. Ο σύλλογος μας λειτουργεί σε συνεργασία στον ίδιο χώρο με τον A.S DOJANG TAE-KWON-DO. Θα μας βρειτε www.hapkithess.com κ στην σελίδα στο Facebook Α.Γ.Σ Ηapkido Αναλήψεως.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΛΗΣ 3ο DAN Hapkido

HAPKIDO BACKGROUND: I took up Hapkido many years ago and I received the 1st DAN in 2003. Now, I am holder at the 3rd DAN and I have been teaching Hapkido in Oropos in an athletic team called Nemesis.

Throughout all these years I realized that the proper teacher when he is young he teaches with his body while he grows up he teaches using his spirit.

EXTRA QUALIFICATIONS: trainer certification of European tae kwon do union, first aid certification, trainer certification of international esoteric healing organization.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΡΑΤΣΙΩΤΗΣ 1ο DAN HapKiDo

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΠΚΙΝΤΟ ΤΟ 2009 ΥΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟΒΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ. ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ 1ου ΒΑΘΜΟΥ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ (ΝΤΑΝ) ΚΑΙ ΤΟ 2015 ΆΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΣ.ΈΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΆΣΧΕΙ ΣΕ 6 ΣΕΜΙΝΆΡΙΑ – ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΈΣ ΕΠΙΔΕΊΞΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΏΝ. ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΧΑΠΚΙΝΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΡΌΠΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 1o DAN HAPKIDO

Ξεκινάει αθλητική δραστηριότητα από μικρή ηλικία αρχίζοντας από στίβο, περνώντας στο basket και αργότερα σαν ενήλικη στο tae kwon do και στο kick boxing.

Το 2011 γίνεται μαθήτρια του Chief Master κυρίου Μιχάλη Παλαιολόγου, όπου συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Μέσα στα χρόνια αυτά παρακολουθεί σεμινάρια από διεθνείς Grand Masters και από το ΔΑΣΚΑΛΟ Παλαιολόγο.

Είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο Hapkido. Κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα HAPKIDO, Αθήνα, 2015.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ Μαύρη ζώνη - 1ο Dan Hapkido

Η πρώτη επαφή της με τον αθλητισμό, γίνεται με το στίβο και συγκεκριμένα με τα 100μ. Όμως η έμφυτη αγάπη της για τα μαχητικά αθλήματα, τελικά την οδηγεί στο να ασχοληθεί με το Hapkido.

Ξεκινάει το 2014, στον Α.Γ.Σ. Αναλήψεως με δάσκαλο της, τον Βασίλειο Γιοβάνη. Έχει λάβει μέρος σε επιδείξεις και σεμινάρια, τα οποία την έχουν βοηθήσει στο να εμπλουτίσει τις γνώσεις της, για την τέχνη. Πλέον είναι κάτοχος μαύρης ζώνης, 1ο Dan Hapkido.

ΑΒΡΑΑΜ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

Γεννήθηκα το 1970 στο Κιλκίς.
Σπούδασα στην Θεσσαλονίκη, όπου ζώ και εργάζομαι σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών Ασφαλείας από το 1996.
Με το HAPKIDO ασχολούμαι απο το 2011 στον Α.Γ.Σ. Αναλήψεως με δάσκαλο τον Βασίλειο Γιοβάνη κάτοχο μαύρης ζώνης, με συμμετοχές σε σεμινάρια και επιδείξεις στην Ελλάδα.

Εκπαιδευτής από τον Ιούνιο του 2017 του τμήματος ενηλίκων HAPKIDO TEAM ΧΑΡΙΛΑΟΥ

Πρόγραμμα

ΗμέρεςΏρες Λειτουργίας
Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή

Προσφορές