Π.Σ Πολεμικών Τεχνών «Επικρατείν»

Αριθμός Μητρώου

Αριθμός Μητρώου Μέλους : Α/033/16

Στοιχεία Επικοινωνίας

Υπεύθυνος: Παναγιώτης Μπάμπαλης
Διεύθυνση: 
Μαραθονοδρομου 131 & Κεκροπος – Μαρούσι
Τηλέφωνο: +30.
Κινητό: +30.698 417 8975
Ιστοσελίδα:
Email: epikratein9@gmail.com

Φόρμα Επικοινωνίας

Τοποθεσία

Σύντομη Περιγραφή

Σύντομα οι πληροφορίες για τον Σύλλογο

Τεχνοτροπίες

  • Ju-Jitsu WJJC
  • Shotokan Karate SKIF

Εκπαιδευτές

Παναγιώτης Μπάμπαλης

Ό Παναγιώτης Μπάμπαλης, ξεκίνησε στα τέλη του 1981 το δρόμο των Πολεμικών Τεχνών, αρχικά στη Πυγμαχία με προπονητή τον Γεώργιο Αγγελόπουλο και μετέπειτα με το Ju Jitsu και το Karate με Δασκάλους αντίστοιχα τον Ιωάννη Φιλίππου, Ιωάννη Κανέλλη, αλλά και άλλων εξαίρετων Δασκάλων όπως ο Velibor Dimitrijevic, o Keyvan Ghazi.

 

Σ΄αυτό το ταξίδι του στο κόσμο των Πολεμικών Τεχνών γνώρισε και εκπαιδεύτηκε και από εξαίρετους Δασκάλους του εξωτερικού.

 

Είναι κάτοχος 3ου Dan Ju Jitsu και Επίσημος Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της World Ju Jitsu Corporation (WJJC) Είναι μέλος της World Kobudo Federation (WKF) Αναγνωρισμένος εκπαιδευτής Ju Jitsu από την United States Martial Arts Association (USMMA) και ισόβιο μέλος της.

 

Είναι μέλος και αναγνωρισμένος εκπαιδευτής Ju Jitsu της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Zen Do Kai (ZDK) USA. Είναι κάτοχος 3ου Dan Shotokan Karate από την Παγκόσμια Ομοσπονδία S.K.I.F (Shotokan Karate International Federation) Κάτοχος 1ου Dan απο την Ελληνική Ομοσπονδία Wado Ryu Karate. Τον Δεκέμβριο του 2015 ολοκλήρωσε με επιτυχία την 19η σχολή εκπαιδευτών τουFCS International (Filipino Combat Systems) (2ο Level) Με Δάσκαλο τον Master Michael Kossivakis.

 

Επί 28 συναπτά έτη εργάζεται στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλειας (Security) σε διοικητικές θέσεις και έχει λάβει μέρος σε εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις, (Defence Tactical) ένοπλης μάχης και πρακτικής σκοποβολής. Με την σειρά του έχει μεταδώσει τις γνώσεις, της πολυετούς του πείρας στην αυτοπροστασία και την αυτοάμυνα μέσα από πολυάριθμα σεμινάρια και συνεχίζει… Από τον Σεπτέμβριο του 2016 είναι εκπαιδευτής Shotokan Karate και Ju Jitsu του Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών ‘ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΝ’

Πρόγραμμα

ΗμέρεςΏρες Λειτουργίας
Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή

Προσφορές