Κώστας Γανωτής

Υποστηρικτής της Π.Ο.Ε.Τ.Α

Στοιχεία Επικοινωνίας

Υπεύθυνος: Κώστας Γανωτής
Διεύθυνση: 
Βιζυης 56 – Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: +30.
Κινητό: +30.697 892 1024
Ιστοσελίδα: http://www.ebmas-thess.gr/
Email: kganotis_21@hotmail.com

Φόρμα Επικοινωνίας

Τοποθεσία

Σύντομη Περιγραφή

Σύντομα οι πληροφορίες για τη σχολή που διδάσκει ο Κώστας Γανωτής

Τεχνοτροπίες

  • Wing Tzun Kung Fu EBMAS
  • FCS International
  • Aυτοάμυνα Γυναικών

Εκπαιδευτές

Kώστας Γανωτής

Ημερομηνία Γέννησης: 27/10/1986

 

Πανεπιστημιακές Σπουδές:  B. Sc Κοινωνιολογίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Μυτιλήνη

 

Μεταπτυχιακές Σπουδές:
M. Sc Κοινωνιολογίας, Πανεπιστημίου Αιγαίου με βαθμό 8,68 (Άριστα)
Εξειδίκευση στην Κοινωνιολογία της παρέκκλισης-παραβατικότητας, Κριτική Εγκληματολογία και Αντεγκληματικές Πολιτικές

 

Τίτλος Διπλωματικής Εργασίας: «Ο κοινωνικός έλεγχος στην εγκληματολογία και ψυχιατρική. Ο ψυχοπαθής εγκληματίας. Κριτική του φόβου και της αντιμετώπισης»
Υπό την επίβλεψη του Επίκουρου καθηγητή Εγκληματολογίας: κ. Γεωργούλα Ευστράτιου

 

Πολεμικές Τέχνες:
Αδιάκοπη ενασχόληση από επτά ετών.

 

Ξεκίνησε με το σύστημα Ye Sau Kung Fu, όπου ακολουθούσε για 11 χρόνια και κατέλαβε τον βαθμό του εκπαιδευτή (Καφέ Ζώνη) από τον Master Ε. Δημητριάδη (8 Dan), που έφερε το σύστημα για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Κίνα το 1974. Ο ίδιος τον εκπαίδευσε με ιδιαίτερα μαθήματα στην υλη της μαύρης ζώνης και σε τμήματα από την υλη της δεύτερης και τρίτης μαύρης ζώνης. Σταμάτησε πριν δώσει τις τελικές εξετάσεις για λόγους σπουδών εκτός Θες/νικης.

 

Προπονήθηκε και εκπαιδεύτηκε κατά τη διάρκεια της πανεπιστημιακής του φοίτησης στο Ving Tsun Kung Fu, από τον Si-fu Κουτσοτάσιο Χ., αλλά και στο Brazilian Jiu Jitsu, Ju – Jitsu και Okinawa Karate από τον Αλαφάκη Χ.

 

Στη συνέχεια ξεκίνησε το Traditional Wing Chun Kung Fu στη Θεσσαλονίκη. Μετά από 3,5 χρόνια έλαβε το βαθμό του εκπαιδευτή υπό τον Master Βαφειάδη Χ. Υπήρξε για ένα χρόνο ο κύριος και βασικός εκπαιδευτής της σχολής του (και του παιδικού και των ενηλίκων).

 

Στις 9/5/14 συνάντησε και παρακολούθησε σεμινάριο από τον διεθνούς φήμης Grandmaster William Cheung ,αρχηγό του Traditional Wing Chun Kung Fu, μαθητή του Yip Man, καθώς και συμμαθητή και παιδικό φίλο του Bruce Lee.

 

Το 2014 συνάντησε στη Θεσσαλονίκη τον Master Yannis Simeonidis, μαθητή του διάσημου Emin Boztepe. Παρόλο που γνώριζε και εκπαιδευόταν χρόνια στην τέχνη του Wing Tsun, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, εντυπωσιάστηκε από την μαχητική ικανότητα και τεχνική του και έγινε μαθητής του. Μαθήτευσε στη σχολή του και έλαβε ιδιαίτερα μαθήματα, προτού επιστρέψει ο μάστερ στη Γερμανία. Το 2015 ταξίδεψε στη Γερμανία, όπου για 10 μέρες παρακολούθησε ειδικό σεμινάριο, σχολείο εκπαιδευτών, έκανε ιδιαίτερα και έλαβε το βαθμό του Sihing (εκπαιδευτής) στο Wing Tzun, από τον Master Yannis Simeonidis. Τον Μάρτιο του 2015 ξεκίνησε να διδάσκει το σύστημα στη Θεσσαλονίκη, ως αντιπρόσωπος του συστήματος στην Ελλάδα, ως private student του sifu Yannis Simeonidis.

 

Τον Αύγουστο του 2016 διέκοψε την εκπαίδευσή του και συνεργασία με τον sifu Yannis Simeonidis για προσωπικούς λόγους και ήρθε σε επικοινωνία με τον ζωντανό θρύλο και δάσκαλο του δασκάλου του dai sifu Emin Boztepe. Έγινε προσωπικός του μαθητής και εντάχθηκε στην οικογένεια EBMAS Wing Tzun και το διδάσκει στη σχολή του στη Θεσσαλονίκη. Ταυτόχρονα, διδάσκεται από τον ίδιο και Latosa Escrima.

 

Ξεκίνησε τις Φιλιππινέζικες Πολεμικές Τέχνες με τον Αντιπρόσωπο Ελλάδας W.K.F.S. Doce Pares Βαφειάδη Χ. Αργότερα, παρακολούθησε ειδικό σχολείο εκπαιδευτών με τον Master Frans Stroeven τον αρχηγό της παραπάνω παγκόσμιας ομοσπονδίας και κατέλαβε το δίπλωμα εκπαιδευτή (Basic Instructor).

 

Το 2014 παρακολούθησε το ειδικό σεμινάριο «Μάχιμη χρήση και εφαρμογή του μαχαιριού/άοπλη αντιμετώπιση του μαχαιριού Μάχιμη χρήση και εφαρμογή του ραβδιού/άοπλη αντιμετώπιση του ραβδιού, Μάχιμη χρήση και εφαρμογή του DOULO –DOULO (BR 103) και Εισαγωγή στο TACTICAL» διάρκειας 5 ωρών υπό τον Master Μιχάλη Κοσσυβάκη και αρχηγό Ελλάδος του FCS GREECE τον άνθρωπο που έκανε γνωστές τις Φιλιππινέζικες Πολεμικές Τέχνες στην Ελλάδα, και αυτόν που πρώτος έφερε και δίδαξε το Filipono Combat Systems – FCS, στην Ευρώπη. Έγινε μαθητής του και παρακολούθησε ειδικό σχολείο εκπαιδευτών στο FCS GREECE. Το 2015 του δόθηκε άδεια διδασκαλίας του συστήματος από τον Master Μιχάλη Κοσσυβάκη.

 

Τον Μάιο του 2015 παρακολούθησε διεθνές σεμινάριο για να εμπλουτίσει τις γνώσεις του και σε άλλα συστήματα Φιλιππινέζικων Πολεμικών Τέχνων, συγκεκριμένα : Balintawak Arnis (R. Coterill), FCS GREECE (Michael Kossivakis), Pekiti Tirsia Kali (Eric Laulagnet). (International Filipino Martial Art cross training seminar-Athens).

 

Τον Ιανουάριο του 2016 προσκάλεσε τον δάσκαλο του Μ. Κοσσυβάκη στη σχολή του στη Θεσσαλονίκη , όπου έδωσε σεμινάριο στoυς μαθητές του και εξετάστηκαν για το πρώτο επίπεδο.

 

Το Μάϊο του 2016 συμμετείχε ξανά στο 2ημερο διεθνές σεμινάριο ΦΠΤ, στο οποίο δίδαξαν ο Jon Escudero (Lightning Scientific Arnis), o Johan Scalberg (Sikaran Kali) και ο Μιχάλης Κοσσυβάκης (FCS Greece).

 

Τον Ιούνιο πήρε μέρος σε εξειδικευμένα σεμινάρια 4 ημερών που διεξήγαγε ο Master Μ. Κοσσυβάκης στην Αθήνα στις εξής ενότητες: Panantukan (Filipino Boxing), Stick, Knife, Tactical.
Toν Δεκέμβριο του 2016 συμμετείχε μαζί με μαθητές του από τη σχολή της Θεσσαλονίκης στο σεμινάριο FCS Greece του Μ. Κοσσυβάκη στο Βόλο, στο Σύλλογο Άπω Ανατολής, ως βοηθός του.

 

Τον Μάιο του 2017 παρακολούθησε σεμινάριο SAYOC Kali –JKD με τον Guro Nick Sacoulas.

 

Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια διάφορων πολεμικών τεχνών, όπως στο Brazilian Jiu Jitsu με τον πρωταθλητή Α. Παππά, στο Urban Krav Maga με τον Stewart Mcquill, Aikido με τον Jimmy Georgiadis, σεμινάριο police defensive tactics κ.α.

 

Ως έφηβος διακρίθηκε με κύπελλο (2η θέση) στο πρωτάθλημα International Martial Arts Championship, Argos, Greece, στις 5 Νοεμβρίου 2000 και με ασημένιο μετάλλιο (2η θέση) στο πρωτάθλημα Semi Contact & Forms Θεσσαλονίκης, στις 7 Δεκεμβρίου το 1997.

 

Στρατιωτική Θητεία:
Εκπαιδεύτηκε στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών ορκίστηκε Δόκιμος Αξιωματικός και απολύθηκε με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού στις 10 Νοεμβρίου 2014.

Πρόγραμμα

ΗμέρεςΏρες Λειτουργίας
Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή

Προσφορές

Σε όλα τα γκρουπ, τα πρώτα μαθήματα δωρεάν