Μπάμπης Τσολάκης

Υποστηρικτής της Π.Ο.Ε.Τ.Α

Στοιχεία Επικοινωνίας

Υπεύθυνος: Μπάμπης Τσολάκης
Διεύθυνση:
Διοβουνιώτου 18 – Αιγάλεω
Τηλέφωνο
: +30.
Κινητό: +30.6976316499
Ιστοσελίδα: www.fmagreece.com
Email:

Φόρμα Επικοινωνίας

Τοποθεσία

Σύντομη Περιγραφή

Οικογενειακό περιβάλλον, με πολύ ιδρώτα και κέφι

Τεχνοτροπίες

  • FCS International
  • Panantukan / Filipino «Dirty» Boxing
  • Πυγμαχία

Εκπαιδευτές

Μπάμπης Τσολάκης

Γεννήθηκε στις 23 – 10 – 1971 στο Αιγάλεω. Ξεκίνησε τις πολεμικές τέχνες με Shidokan Karate στον Μπατζόγλου και αργότερα στον Σπύρο Δαμίγο. Πέρασε από διάφορα στυλ για μικρά διαστήματα (Kick Boxing – Ju-jitsu..), όπου κατέληξε στην Πυγμαχία. Προπονητής του από το 2007 είναι ο Αλκης Πάνου.

Τις Φιλιππινέζικες Πολεμικές τέχνες τις γνώρισε το 2011 μέσω του FCS Kali. Εχει συμμετάσχει σε 3 σεμινάρια FCS του Ray Dionaldo και σε σεμινάριο Doce Pares του Danny Huertas.

Τον Μάρτιο του 2012 καλεί τον Μιχάλη Κοσσυβάκη για ιδιαίτερο μάθημα Panantukan. Το FCS Greece τον κερδίζει ολοκληρωτικά. Συνεχίζει την εκπαίδευση ως ενεργό μέλος, με συνεχή ιδιαίτερα μαθήματα. Το 2013 ανοίγει την προσωπική του σχολή στο Αιγάλεω – Διοβουνιώτου 18.

 

Εχει διοργανώσει 5 σεμινάρια FCS Greece με εισηγητή τον Μιχάλη Κοσσυβάκη στη σχολή του, ενώ διοργάνωσε και το πρώτο ανοιχτό σεμινάριο του FCS Greece σε ανοιχτό χώρο (Μπαρουτάδικο – Αλσος Αιγάλεω) τον Ιούνιο του 2014. Εχει συμμετάσχει σε αρκετά σεμινάρια του Μιχάλη Κοσσυβάκη, συμπεριλαμβανομένου και του ανοιχτού σεμιναρίου, μόνο για Εκπαιδευτές στις 1 Ιουνίου 2014. Σε αυτό το σεμινάριο του απονεμήθηκε ο βαθμός του FCS GREECE 5th Level.

Πρόγραμμα

ΗμέρεςΏρες Λειτουργίας
Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή

Προσφορές

Το πρώτο μάθημα, δωρεάν