Αθλητικός Σύλλογος Judo Bushi

Αριθμός Μητρώου

Λ/049/19

Στοιχεία Επικοινωνίας

Υπεύθυνος: Ιωάννης Τοζίδης
Διεύθυνση:
Λάρισα
Τηλέφωνο
: +30.2410.550.701
Κινητό: +30.698.3507.980
Ιστοσελίδα:
Email: drcs.larisa@gmail.com

Φόρμα Επικοινωνίας

Τοποθεσία

Σύντομη Περιγραφή

Το D.R.C.S. © (Directive Reactive Controlling System) είναι ένα σύστημα κοντινής μάχης το οποίο βασίζεται στην άμεση αντίδραση και εν συνεχεία στον έλεγχο του αντιπάλου.

 

Αυτό που καθορίζει την εκπαίδευση στο D.R.C.S. είναι αυτό ακριβώς που δηλώνουν τα αρχικά του. Αμεσότητα – Αντίδραση – Έλεγχος.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι εύκολο και κατανοητό για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας, φυσικής κατάστασης, σωματικής διάπλασης ή ακόμα και κοινωνικού υπόβαθρου και σκοπό έχει την σύντομη σε χρόνο αφομοίωση των τεχνικών και τακτικών από τον εκπαιδευόμενο.

 

Αποτελείται από έξι επίπεδα εκπαίδευσης, όχι ζώνες, που βοηθούν τον εκπαιδευόμενο να κατακτήσει τον σκοπό της εκπαίδευσης, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να μπορεί να αμυνθεί ή και να προστατέψει τους δικούς του σε περίπτωση που βρεθεί σε κάποια επικίνδυνη κατάσταση. Οι τεχνικές είναι απλές, με αποτέλεσμα την εύκολη κατανόηση και εκμάθηση από οποιονδήποτε.

 

Όσον αφορά τους εργαζόμενους στις Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας και Υπηρεσίες Ασφαλείας και Φύλαξης, το D.R.C.S. είναι άρτια προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους με αποτέλεσμα και την ανάλογη πιστοποίηση. Όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά αθλήματα θα δουν μια νέα διαφορετική προσέγγιση στο τι σημαίνει αυτοάμυνα και αυτοπροστασία.

 

Δεν είναι μια πολεμική τέχνη ή ένα μαχητικό άθλημα. Είναι ένα σύστημα προσαρμοσμένης μάχης. Προσαρμοσμένης στις ανάγκες όλων των ανθρώπων και του κάθε ενός ξεχωριστά. Είναι εκπαίδευση με βάση τις αληθινές συνθήκες κινδύνου. Είναι Αυτοάμυνα.

Τεχνοτροπίες

  • DRCS
  • JUDO

Εκπαιδευτές

Ιωάννης Τοζίδης

Ο Ιωάννης Τοζίδης γεννήθηκε το 1975 στη Θεσσαλονίκη. Είναι έγγαμος με 3 τέκνα.

 

Αποφοίτησε από τη Σχολή Ικάρων (1999) και υπηρετεί στην Π.Α. φέροντας το βαθμό του Αντισμηνάρχου.

 

Ασχολείται με το Kick Boxing (από το 2001) και την αυτοάμυνα DRCS (από το 2012).

 

Είναι εκπαιδευτής αυτοάμυνας στο σύστημα DRCS, στο Civilian Training Sector, Instructor C’ (2015) και στο Military Training Sector, Instructor C’ (2016).

 

Έχει παρακολουθεσει Tactical Pistol και Tactical Rifle Corses του DRCS (2017). Από το 2016 είναι υπεύθυνος του συστήματος για την πόλη της Λάρισας και δραστηριοποιείται στον Α.Σ. Judo “Bushi” με έδρα το Στάδιο Αλκαζάρ, στο γυμναστήριο LIFESTYLE SPORTS CLUB, ενώ είναι εκπαιδευτής αυτοάμυνας στα προγράμματα εκγύμνασης της 110 Πτέρυγας Μάχης.

 

Ανήλθε ως το επίπεδο του Βοηθού Εκπαιδευτή «Hand To Hand Combat» στον οργανισμό European Paratroopers Association (2016).

 

Είναι ενεργός σκοπευτής (πιστόλι – σταθερός στόχος και πρακτική σκοποβολή (IPSC) και λειόκανο – πρακτική σκοποβολή) από το 2001 και εκπαιδευτής σκοποβολής (ΣΚΟΕ) από το 2013.
Είναι πιστοποιημένος δύτης (αυτόνομη κατάδυση) από το 1997 (Advanced OWD στον οργανισμό SSI και Rescue Diver στον οργανισμό PDA).

 

Είναι βοηθός διασώστη του Ε.Σ. και διασώστης δυτών (Basic Life Support και Advanced Oxygen Provider) του οργανισμού DAN, ενώ έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια πρώτων βοηθειών του οργανισμού ΕΠΙΖΩ (ΚΑΡΠΑ, Διαχείριση Πολυτραυματία, κ.α.).

 

Τέλος ασχολείται με την στρατιωτική εξομείωση: με το paintball (από το 2004) και το airsoft (από το 2014).

Θεόδωρος Παπαϊωάννου

Πρόγραμμα

ΗμέρεςΏρες Λειτουργίας
Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή

Προσφορές