Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Τζιτζιφιών

Αριθμός Μητρώου

Αριθμός Μητρώου Μέλους : Α/040/17

Στοιχεία Επικοινωνίας

Υπεύθυνος: Μιχάλης Παλαιολόγος
Διεύθυνση:
Μεταμορφώσεως 26 Καλλιθέα Αθήνα 
Τηλέφωνο
: +30. 2109521333
Κινητό: +30.- 6972229088
Ιστοσελίδα: www.hapkidonet.gr
Email:ags_tzitzifion@yahoo.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Τοποθεσία

Σύντομη Περιγραφή

Ο Α.Γ.Σ. Τζιτζιφιών ιδρύθηκε το 1996. Είναι ο παλαιότερος και μεγαλύτερος σύλλογος Ταε Κβο Ντο στην Καλλιθέα, αναγνωρισμένος από την Γ.Γ.Α., την ελληνική ομοσπονδία Ταε Κβο Ντο (Ελ.Οτ.), την EUROPEAN HAPKIDO ALLIANCE και την KOREA HAPKIDO FEDERATION στην οποία είναι και ο αρχαιότερος ελληνικός σύλλογος-μέλος, ενώ έχει στο ενεργητικό του και αρκετές πανελλήνιες διακρίσεις των αθλητών του.

 

Από το Μάιο του 2011 ο σύλλογος μεταφέρθηκε σε νέο μεγαλύτερο ισόγειο χώρο 210 m2 στην οδό Μεταμορφώσεως 26 απέναντι από τον Ι.Ν.Μεταμορφώσεως.Ο χώρος κατασκευάστηκε με όλες τι σύγχρονες προδιαγραφές για ασφαλή και άνετη εξάσκηση.Διαθέτει 4 αποδυτήρια (ανδρών-γυναικών-αγοριών-κοριτσιών),4 λουτρά,χώρο άσκησης 100m2,άνετο πάρκινγκ και χώρο υποδοχής.

 

Τα προπονητικά προγράμματα που παρέχονται είναι επιστημονικώς τεκμηριωμένα έτσι ώστε να μπορούν να ασκηθούν με απόλυτη ασφάλεια ακόμη και παιδιά από 4,5 ετών ενώ για στους ενήλικες παρέχεται πακέτο εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανάλογα με τις ανάγκες τους.Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης μεγάλη βαρύτητα δίνεται στην ασφάλεια των ασκούμενων και στην πνευματική καλλιέργεια αρχών όπως ήθος, πειθαρχία, αθλητική άμιλλα έτσι ώστε ο ασκούμενος να αναπτύσσει έναν αξιοπρεπή, δίκαιο και δυνατό χαρακτήρα.

Τεχνοτροπίες

  • η αυθεντική μορφή της κορεάτικης πολεμικής τέχνης Xαπ Kι Nτο (Hapkido)
  • το ολυμπιακό αγώνισμα Ταε Κβο Ντo-(W.T.F.)
  • το παραδοσιακό Ταε Κβο Ντo (I.T.F)

Εκπαιδευτές

Μιχάλης Παλαιολόγου

Ο Chiefmaster Μιχάλης Παλαιολόγος ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το χαπκίντο το 1985.

 

Είναι 7ο νταν στο Moo Hak Kwan hapkido από τoν Grandmaster Sung Soo Lee και τον προσωπικό του μαθητή Grandmaster Samuel Plumb και 5ο νταν στο Ταεκβοντό.

 

Είναι ο αρχαιότερος και πιο υψηλόβαθμος δάσκαλος χαπκίντο στην Ελλάδα. Εκπροσωπεί στη χώρα μας την European Hapkido Alliance και την Korea Hapkido Federation ενώ έχει διδάξει τους περισσότερους εκπαιδευτές και δάσκαλους στη χώρα μας.

 

Διδάσκει στον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Τζιτζιφιών που εδρεύει στην Καλλιθέα Αττικής. Έχει διδάξει και διοργανώσει πολυάριθμα σεμινάρια χαπκίντο και έχει βραβευθεί από τον εκλιπόντα θρύλο του χαπκίντο Grandmaster Kwang Sik Myung , σαν εκπαιδευτής της χρονιάς για το 2001 αλλά και για την πολύτιμη συμβολή του για την εξάπλωση της τέχνης στην Ελλάδα.

 

Είναι ο πρώτος Έληνας δάσκαλος που εντάχθηκε στη World Hapkido Federation και στη συνέχεια την εξάπλωσε στη χώρα μας.Έχει βραβευθεί από την Ελληνική Αστυνομία για τη συμβολή του σε θέματα αυτοάμυνας.

Μαρία Καραγιάννη

Ξεκινάει αθλητική δραστηριότητα από μικρή ηλικία αρχίζοντας από στίβο, περνώντας στο basket και αργότερα σαν ενήλικη στο tae kwon do και στο kick boxing.

 

Το 2011 γίνεται μαθήτρια του Chief Master κυρίου Μιχάλη Παλαιολόγου, όπου συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Μέσα στα χρόνια αυτά παρακολουθεί σεμινάρια από διεθνείς Grand Masters και από το ΔΑΣΚΑΛΟ Παλαιολόγο.

 

Είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο Hapkido. Κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα HAPKIDO, Αθήνα, 2015.

Πρόγραμμα

ΗμέρεςΏρες Λειτουργίας
Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή

Προσφορές

Σύντομα περισσότερες πληροφορίες