Αθλητική Ακαδημία Αμυνας και Ασφάλειας

Αριθμός Μητρώου

Α/047/18

Στοιχεία Επικοινωνίας

Υπεύθυνος: Τριαντάφυλλος Τσαγρής
Διεύθυνση:
Βοσπόρου 82 – Νέα Ιωνία
Τηλέφωνο
: +30.211.015.0221
Κινητό: +30.694 8860 789
Ιστοσελίδα: www.47ronin.gr
Emailruss.tsagris@gmail.com

Φόρμα Επικοινωνίας

Τοποθεσία

Σύντομη Περιγραφή

Dragon Ryu

Το Ninjutsu γεννήθηκε πριν από 1000 περίπου χρόνια και προκάτοχος του είναι το Kung Fu (με 2000 χρόνια περίπου ζωής ίσως και λιγότερα) και όταν δημιουργήθηκε άρχισαν να γεννιούνται πολλές σχολές που η μια είχε δεξιοτεχνία το σπαθί, άλλη το κοντάρι, άλλη τα σούρικεν τα λεγόμενα αστεράκια και ούτω καθεξής.

Η τέχνη του Δράκου ιδρύθηκε την χρονιά της τίγρης 2010 από τον δάσκαλο Rush Tsagris (5ο Dan Ninjutsu) και τους μαθητές του, που ήθελαν να κάνουν την διαφορά και την υπέρβαση ενάντια στο συνηθισμένο τρόπο εκπαίδευσης στις πολεμικές τέχνες.

 

Η βάση της ακαδημίας στηρίζεται στο Ninpo-Ninjutsu και σε θέματα ασφαλείας και σωματοφυλακής. Η ύλη προέρχεται από προσωπικές εκπαιδεύσεις και εμπειρίες του δασκάλου που καθιστά την τέχνη τόσο ρεαλιστική όσο και επιχειρησιακή, συνδυάζει τεχνικές με πολλαπλά χτυπήματα, ασκήσεις κινησιολογίας που θα βοηθήσει τον ασκούμενο να μάθει πώς να λειτουργεί καλύτερα το σώμα του, να κινείται στο σωστό χρόνο, να έχει ροή των κινήσεων και συγχρονισμός όλου του σώματος του.

 

Ο εκπαιδευόμενος ειδικεύεται στην ασφάλεια προσώπων υψηλού κινδύνου, ασφάλεια εγκαταστάσεων, ασφάλεια, οργάνωση και διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, στην τακτική μάχης άοπλης και ένοπλης ενάντια σε πολλούς αντιπάλους στην πιο σκληρή της μορφή και σε κάθε πεδίο μάχης, στην σκληραγώγηση του σώματος και του πνεύματος, μεθόδους και τακτικές πόλεμου και αυτοπροστασίας στην σύγχρονη εποχή, μαθαίνει πρώτες βοήθειες μάχης, εναλλακτικές θεραπείες και συμπληρωματική ιατρική.

 

Πρωταρχικός ρόλος της ακαδημίας επικεντρώνεται στον ψυχικό κόσμο του εκπαιδευόμενου και δίνει εφόδια (γνώση) στους νέους με χαμηλή αυτοπεποίθηση και να αποκτήσουν το αίσθημα της επιβίωσης, της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και να μπορούν να αντιμετωπίζουν με ψυχή τα προβλήματα της ζωής τους και να γίνουν πιο δυνατοί, ώστε να ξεπερνούν την κάθε τους δυσκολία.

 

Ο εκπαιδευόμενος στην ακαδημία, γίνεται σωστός σωματοφύλακας των αγαπημένων του προσώπων και ικανός πολεμιστής μιας νέας εποχής, μαθαίνει να είναι έμπιστος, εργατικός, υπομονετικός, μεθοδικός, δραστήριος, ευφυής αλλά και να αποκτάει σωστή κρίση σε δύσκολά ζητήματα της ζωής του, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην κοινωνία και τους συνανθρώπους του, δίνει γνώση σε όλους τους τομείς και ξεπερνάει τους φόβους του και τις αδυναμίες, σκέπτεται απλά, ελέγχει και παρατηρεί τα πάντα γύρω του γίνεται μεθοδικός, και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, γνωρίσει τις αδυναμίες του και τις ικανότητες του και ξέρει πώς να φερθεί σε κάθε περίπτωση που θα του παρουσιαστεί.
“Η αλήθεια κρύβεται μπροστά μας αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να την δούμε’’.

 

Το ζητούμενο από τον εκπαιδευόμενο είναι να αδειάσει την καρδιά και το μυαλό του από κάθε πικρία, εγωισμό, περηφάνια, μίσος και κακία και να προσπαθήσει να ξαναγεννηθεί για να του δείξει τον δρόμο προς μια καλύτερη ζωή, ανθρώπινη και ειρηνική.

 

Η Dragon Ryu είναι τρόπος ζωής και δεν είναι κάτι που μαθαίνεις για συγκεκριμένη χρονική περίοδο της ζωή σου, μαθαίνεις να έχεις θέληση για ζωή, και γνώση που είναι δύναμη.

 

Όσοι εκπαιδεύουν και εκπαιδεύονται στην ακαδημία έχουν χρέος προς τους συνανθρώπους τους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους να είναι ειρηνικοί και να προσπαθούν να κρατήσουν την καρδιά τους αγνή και καθαρή, γι’ αυτό μας μιλά και το Ninjutsu.

 

Ο δάσκαλος Rush Tsagris δημιουργώντας την ακαδημία την χώρισε σε 5 ενότητες (βαθμίδες) που στηρίζονται τα 5 στοιχεία (γη, νερό, φωτιά, αέρας, αιθέρας). Σε κάθε ενότητα – βαθμίδα στηρίζεται ένας κύκλος εκπαίδευσης που αφορά συγκεκριμένη ύλη επάνω σε τεχνικές, όπλα, θεωρητικά μαθήματα αλλά και πρακτικά.

 

Ο εκπαιδευόμενος στην ακαδημία θα έρθει αντιμέτωπος με μια πλειάδα τεχνικών και χρήση διαφόρων όπλων όπως τόξο, ραβδιά διαφόρων μεγεθών, σπαθιά, σούρικεν (αστεράκια) κ.α.. Ακόμη δίνεται η δυνατότητα σε κάποιον που επιθυμεί να κατέβει σε διάφορους ερασιτεχνικούς αγώνες όπου θα δοκιμάσει τις δυνατότητες του.

 

Η ακαδημία είναι αναγνωρισμένη από διάφορες δημόσιες υπηρεσίες καθώς και οι εκπαιδευτές και πληρεί κανόνες ασφαλείας και υγιεινής για τους ασκούμενους.

Τεχνοτροπίες

  • Ninjutsu
  • Krav Maga
  • Close Protection Cource

Εκπαιδευτές

Ρας Τριαντάφυλλος Τσαγρής

«ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ DRAGON RYU»

 

Ο Ρας Τριαντάφυλλος Τσαγρής γεννήθηκε το 1976 στο Σάσκατουν, Σασκάτσιουαν του Καναδά από Έλληνες γονείς κι αργότερα η οικογένεια του γύρισε στην Ελλάδα όπου και εγκαταστάθηκε στο Αίγιο κοντά στην Πάτρα.
Στα 16 του ξεκίνησε με το bodybuilding, Tae kwon do και πυγμαχία όπου και έλαβε μέρος σε διάφορους ερασιτεχνικούς αγώνες.

 

Υπηρέτησε (1995 – 1997) στις ειδικές δυνάμεις των καταδρομών στην Κύπρο (35ΜΚ), όπου εκεί γνώρισε από κοντά το Ninjutsu και εκπαιδεύτηκε σε όλη του την θητεία.

 

Όλα αυτά τα χρόνια εκπαιδευόταν σε διάφορες σχολές Ninjutsu στην Αθήνα και το 2010 πήγε στην Ιαπωνία και παρακολούθησε από κοντά τον δάσκαλο Massaki Hatsumi όπου και πήρε το 5Dan στο Bujinkan.

 

Έχει ασχοληθεί με διάφορα στιλ όπως το Kick Boxing (2Dan), Krav Maga (Israel), το Παγκράτιο και τις Μικτές Πολεμικές Τέχνες (ΜΜΑ), όπου στα δύο τελευταία είναι αναγνωρισμένος προπονητής από τις αντίστοιχες ομοσπονδίες και από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Το 2010 την χρονιά της τίγρης δημιούργησε την Dragon Ryu και το 2012 την χρονιά του δράκου έγινε Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών με το όνομα «Η Τέχνη του Δράκου».
Σπούδασε Στρατηγική Διεύθυνση Έργων Ιδιωτικής Ασφάλειας καθώς και Εναλλακτικές Επιστήμες στις ειδικότητες: Κινέζικη Ιατρική, Ρεφλεξολογία, Βελονισμό, Χειροπρακτική και Μάλαξη. Επίσης, έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια σε Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε θέματα ασφαλείας για πρόσωπα υψηλού κινδύνου και ευπαθών στόχων, ασφάλεια κτιρίων, αεροδρομίων και μεταφορά πολύτιμων αντικειμένων, ναυαγοσωστική και καταδύσεις.

 

Έχει δουλέψει ως σωματοφύλακας προσώπων υψηλού κινδύνου, ως φρουρός ασφαλείας εμπορικών πλοίων σε επικίνδυνες περιοχές, ως ιδιωτικός φύλακας σε ασφάλεια κτιρίων, αεροδρομίων, διαφόρων εταιρειών και κέντρων διασκεδάσεων. Κατά την ενεργητική του δράση έχει φυλάξει επιχειρηματίες, πολιτικούς, διεθνείς αθλητικές ομάδες και διεθνής προσωπικότητες.

 

Είναι αναγνωρισμένος και πιστοποιημένος εκπαιδευτής από κρατικούς φορείς σε θέματα πολεμικών τεχνών, θέματα ασφαλείας και πρώτων βοηθειών και έχει διδάξει δεκάδες σεμινάρια.

Πρόγραμμα

ΗμέρεςΏρες Λειτουργίας
Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή

Προσφορές