Παναγιώτης Μπάμπαλης

Aναπληρωτής Γεν. Γραμματέας Π.Ο.Ε.Τ.Α.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30.
Κινητό: +30.
Email: polinikist@yahoo.gr
Διεύθυνση:

Σύντομο Βιογραφικό

Ό Παναγιώτης Μπάμπαλης, ξεκίνησε στα τέλη του 1981 το δρόμο των Πολεμικών Τεχνών, αρχικά στη Πυγμαχία με προπονητή τον Γεώργιο Αγγελόπουλο και μετέπειτα με το Ju Jitsu και το Karate με Δασκάλους αντίστοιχα τον Ιωάννη Φιλίππου, Ιωάννη Κανέλλη, αλλά και άλλων εξαίρετων Δασκάλων όπως ο Velibor Dimitrijevic, o Keyvan Ghazi.
Σ΄αυτό το ταξίδι του στο κόσμο των Πολεμικών Τεχνών γνώρισε και εκπαιδεύτηκε και από εξαίρετους Δασκάλους του εξωτερικού.
Είναι κάτοχος 3ου Dan Ju Jitsu και Επίσημος Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της World Ju Jitsu Corporation (WJJC) Είναι μέλος της World Kobudo Federation (WKF)
Αναγνωρισμένος εκπαιδευτής Ju Jitsu από την United States Martial Arts Association (USMMA) και ισόβιο μέλος της.
Είναι μέλος και αναγνωρισμένος εκπαιδευτής Ju Jitsu της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Zen Do Kai (ZDK) USA.
Τον Δεκέμβριο του 2015 ολοκλήρωσε με επιτυχία την 19η σχολή εκπαιδευτών τουFCS International (Filipino Combat Systems) (2ο Level) Με Δάσκαλο τον Master Μιχάλη Κοσσυβάκη.
Επί 28 συναπτά έτη εργάζεται στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλειας (Security) σε διοικητικές θέσεις και έχει λάβει μέρος σε εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις, (Defence Tactical) ένοπλης μάχης και πρακτικής σκοποβολής. Με την σειρά του έχει μεταδώσει τις γνώσεις, της πολυετούς του πείρας στην αυτοπροστασία και την αυτοάμυνα μέσα από πολυάριθμα σεμινάρια και συνεχίζει…
Από τον Σεπτέμβριο του 2016 είναι εκπαιδευτής Shotokan Karate και Ju Jitsu του Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών ‘ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΝ’
Τίτλοι - Βαθμοί
  • 3ο Dan Shotokan Karate από την Παγκόσμια Ομοσπονδία S.K.I.F (Shotokan Karate International Federation)
  • 1ο Dan απο την Ελληνική Ομοσπονδία Wado Ryu Karate.
  • 3ο Dan Ju Jitsu από την World Ju Jitsu Corporation (WJJC) – Πιστοποίηση του βαθμού από την World Kobudo Federation (WKF)
Σπουδές
Επάγγελμα
  • Διευθυντής Ασφαλείας