ΤΕΛΟΣ ΣΕΖΟΝ – ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Να περνάτε όμορφα!

ΤΕΛΟΣ ΣΕΖΟΝ – ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Τελευταία βδομάδα λειτουργίας, για τις περισσότερες σχολές και λήξη της σεζόν 9ος ’18 – 7ος ’19.

Μια σεζόν που οι δράσεις της Ομοσπονδίας μας, χαρακτηρίστηκαν από την συνέπεια λόγων και έργων, με την ποιότητα να έχει τον πρωταρχικό και κύριο λόγο σε κάθε εκδήλωσή μας.

  • Και αυτή τη σεζόν, η καινοτομία της ΠΟΕΤΑ διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο.
  • Η εδραίωση ενός μη δογματικού περιβάλλοντος όπου όλα τα στυλ αντιμετωπίζονται, συμμετέχουν και παρουσιάζονται ισότιμα συνεχίστηκε ακόμα πιο δυναμικά.
  • Η προώθηση και η ουσιαστική προβολή των μελών μας και του έργου τους, υπήρξε σταθερή μέσα από τους διαγωνισμούς, τα εθνικά και διεθνή συνέδρια, τα promo clip, την επίσημη σελίδα μας στο facebook, και φυσικά στον ιστοχώρο μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη εκπαιδευτών, μαθητών, γονέων και φίλων που ενίσχυσαν το έργο μας με την συμμετοχή τους, τους 12.500 φίλους της σελίδας, και τους πάνω από 350.000 μοναδικούς επισκέπτες του site μας, και ευχόμαστε σε όλες και όλους, καλό, χαρούμενο και ασφαλές υπόλοιπο καλοκαιριού.

Η επόμενη επίσημη συνάντησή μας, θα είναι στις 17 Νοεμβρίου 2019, στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αυτοάμυνας, που θα διεξαχθεί στο 5στερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Domotel Kastri.