Η αποστολή μας

Μαζί θα δημιουργήσουμε την αξία που κάνει τη διαφορά.

ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 

Η αποστολή μας, είναι να είμαστε η δύναμη και το πρωτοποριακό μοντέλο που θα επηρεάσει την αποτελεσματική επέκταση του ενδιαφέροντος των ανθρώπων για τα θετικά πλεονεκτήματα της ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ.

 

Είμαστε αποφασισμένοι και γνωρίζουμε τους τρόπους, να προσφέρουμε στην διαβίβαση, κατανόηση και διατήρηση των αξιών και των αρχών των Παραδοσιακών και σύγχρονων Πολεμικών τεχνών που δίδουν έμφαση στην Αυτοάμυνα.

 

Στοχεύουμε στην ουσιώδη ανάπτυξη της ποιότητας της εικόνας της ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ και των ενασχολούμενων με αυτή, από κάθε θέση, παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες και ευέλικτη και αποτελεσματική οργανωμένη διοίκηση.

 

Η αποστολή μας, είναι διαρκής.

 

Σε αρμονική συνεργασία με τα μέλη μας, θα αποτελέσουμε το πρότυπο, βάση του οποίου ο κόσμος θα εμπνευστεί ώστε να αγκαλιάσει την ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ.

 

Μαζί θα δημιουργήσουμε την αξία που κάνει τη διαφορά.

 

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα μη-δογματικό μαθησιακό περιβάλλον που ολοένα θα φέρνει και περισσότερους ανθρώπους, σε επαφή με τις αρχές των Πολεμικών τεχνών που είναι η Αυτοάμυνα, προκειμένου να αυξάνεται συνεχώς το ενδιαφέρον γι΄αυτές.

 

Είμαστε ελεύθεροι και αποστασιοποιημένοι από δόγματα και καθολικά πρότυπα, σεβόμαστε τις διαφορετικές απόψεις και βελτιωνόμαστε μέσα από την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών.

 

Πιστεύουμε στη σημαντική συμβολή που προέρχεται από τη διαφορετικότητα των ατόμων.

 

Είμαστε αυτόνομοι στον οικονομικό και θεσμικό σχεδιασμό μας, και στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

 

Ενθαρρύνουμε την ποικιλομορφία στον τομέα της εκπαίδευσης και τις μεθόδους διδασκαλίας χωρίς καμία προκατάληψη και δογματική αντίληψη.

 

Συνεργαζόμαστε με κάθε σχολή, σύλλογο, εστία εκπαίδευσης, εκπαιδευτή και οργανισμό που μεταδίδει τη γνώση των Πολεμικών Τεχνών στην Αυτοάμυνα και πιστεύουμε στο ρόλο τους ως μια δύναμη για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.

 

Η αποστολή μας είναι να εργαστούμε μέσα στην κοινότητα των Πολεμικών Τεχνών ως μια συνεκτική ομάδα για την προώθηση των κοινών συμφερόντων μας.

 

Ελα κι εσύ στην Π.Ο.Ε.Τ.Α. Μαζί σε όσα μας ενώνουν


  • Δες γιατί, και πως να γίνεις μέλος στην Π.Ο.Ε.Τ.Α [Κλικ εδώ]
  • Δες τα μέλη της Π.Ο.Ε.Τ.Α [Κλικ εδώ]
  • Δες τους υποστηρικτές της Π.Ο.Ε.Τ.Α [Κλικ εδώ]