Εσωτερικός Κανονισμός

Οφείλουμε, άρα μπορούμε

O εσωτερικός κανονισμός της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας – ΠΟΕΤΑ, αποτελείται από ένα και μόνο άρθρο.

 

1. Μακριά και έξω από κάθε δογματικό πρότυπο, περιορισμούς και απαγορεύσεις (!) που πνίγουν την έκφραση και μπλοκάρουν την ανάπτυξη, όχι μόνο δεν απαγορεύουμε στα μέλη μας να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε διοργάνωση και εκδήλωση πολεμικών τεχνών, αλλά απεναντίας προτρέπουμε να το πράξουν, με γνώμονα την απόκτηση εμπειριών, την διεύρυνση γνώσεων και την σύσφιξη σχέσεων.

 

Η ΠΟΕΤΑ, εν τοις πράγμασι, υποστηρίζει και καλλιεργεί ένα μη δογματικό περιβάλλον, που πιστεύουμε αφενός πως είναι ο μοναδικός εύλογος τρόπος δράσης της κάθε σχολής, συλλόγου και εκπαιδευτή των Πολεμικών Τεχνών που επιθυμεί και στοχεύει στην πρόοδο και στην εξέλιξη, αφετέρου θεωρούμε πως στην εποχή μας, είναι επιβεβλημένη ανάγκη η προαγωγή του χώρου των πολεμικών τεχνών εν γένει.

 

Αγαπάμε, υποστηρίζουμε και υπηρετούμε με σεβασμό και αφοσίωση το/τα στυλ που καλλιεργούμε, αλλά παράλληλα αισθανόμαστε πως είμαστε μέρος του ευρύτερου χώρου των πολεμικών τεχνών.

 

Οφείλουμε πολλά στον χώρο μας. Γι αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να μπορέσουμε.


  • Δες γιατί, και πως να γίνεις μέλος στην Π.Ο.Ε.Τ.Α [Κλικ εδώ]
  • Δες τα μέλη της Π.Ο.Ε.Τ.Α [Κλικ εδώ]
  • Δες τους υποστηρικτές της Π.Ο.Ε.Τ.Α [Κλικ εδώ]