Χαιρετισμός Προέδρου

Χρέος μας, η συνεχής και ουσιαστική προσφορά στον χώρο μας

Αγαπητές φίλες και φίλοι επισκέπτες, σπουδαστές και εκπαιδευτές των Πολεμικών Τεχνών,

 

με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στο ΝΕΟ επίσημο δικτυακό τόπο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας – Π.Ο.Ε.Τ.Α. 

 

Ανταποκρινόμενοι συνεχώς στις επιταγές της νέας τεχνολογίας, δημιουργήθηκε από την Ομοσπονδίας μας αυτός ο νέος και πλήρως ανανεωμένος ιστότοπος, ένα εύχρηστο και φιλόξενο σύγχρονο περιβάλλον, με στόχο την ενημέρωση των μελών μας, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου για την λειτουργία της, καθώς και για τρέχοντα θέματα που αφορούν δραστηριότητες των Πολεμικών Τεχνών και της Αυτοάμυνας. Και για έναν επιπλέον σημαντικό ρόλο. Να προβάλλουμε τα μέλη και τους υποστηρικτές μας, με έναν πρωτοφανή και καινοτόμο, όπως θα διαπιστώσετε, τρόπο/

 

Η εποχή μας απαιτεί επικοινωνία, ενημέρωση και διαρκή πληροφόρηση. Δεχόμενοι τις απαιτήσεις και τηρώντας τις αρχές μας, μέσα σε μια συνεχώς εξελισσόμενη κοινωνία, σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στο ΝΕΟ ιστοχώρο μας.

 

Ζητούμε από εσάς, να είστε οι αυστηροί κριτές της προσπάθειάς μας, ελπίζοντας ότι η κίνησή μας αυτή θα αγκαλιαστεί από τα μέλη και τους φίλους μας, ζητώντας την υποστήριξη σας, προκειμένου να μπορέσουμε αποτελεσματικότερα να ανταποκριθούμε στο έργο που έχουμε να επιτελέσουμε και δεν είναι άλλο από την προβολή, προώθηση, ανάπτυξη, διεύρυνση και θεμελίωση της μαχητικής πλευράς των Πολεμικών Τεχνών που είναι η ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ.

 

Η Π.Ο.Ε.Τ.Α στην μόλις δύο ετών υπόσταση και λειτουργία της, μέσα από συνεχή σχεδιασμό και δραστική προσπάθεια, κατόρθωσε να παρουσιάσει μια δυναμική πορεία ανάπτυξης, και μέσα από την αποτελεσματικότητα – πρωτοπορία και επιτυχία των δράσεών της, να κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών συλλόγων που μας τιμούν με την συμμετοχή τους ως μέλη, και συναδέλφους  ως υποστηρικτές, και ταυτόχρονα να κεντρίσει το ενδιαφέρον περισσότερων.

 

Τους ευχαριστούμε θερμά γι΄αυτό.

 

Πιστεύουμε ότι η συνεχής και αέναη προσπάθειά μας πρέπει να είναι και να στοχεύει στην πρωτοπορία, όχι μόνο των ποσοτικών μεγεθών, αλλά κυρίως των ποιοτικών. Και αυτό αποτελεί δέσμευσή μας.

 

Η Π.Ο.Ε.Τ.Α οικοδομήθηκε πάνω στην αγάπη και την μακρόχρονη καταγεγραμμένη αφοσίωση προς τις Πολεμικές Τέχνες, και για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε και αναπτύσσουμε πέντε πυλώνες ύπαρξης και δράσης.

 
  1. Η Ομοσπονδία είναι τα μέλη της. Πρώτιστη μέριμνα της Ομοσπονδίας μας, είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και ουσιαστική προβολή των μελών μας και του έργου τους.
  2. Μεγάλες και πολλές ποιοτικές διοργανώσεις σε όλη την επικράτεια, πάνω στην μαχητική πλευρά των Πολεμικών τεχνών που είναι η Αυτοάμυνα,  με κύριο σκοπό και στόχο την προαγωγή, ανάπτυξη και αναβάθμιση της.
  3. Την προώθηση και εδραίωση, εν τοις πράγμασι, ενός ΜΗ δογματικού περιβάλλοντος όπου όλες οι τεχνοτροπίες αντιμετωπίζονται, συμμετέχουν και παρουσιάζονται ισότιμα.
  4. Πολεμικές Τέχνες – ΟΧΙ Αθλημα. Η Π.Ο.Ε.Τ.Α είναι η μόνη Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών που δεν έχει Αθλητικό χαρακτήρα ως νομικό πρόσωπο.
  5. Ορεξη για δουλειά, στην ΠΡΑΞΗ!
 

Ο νεωτερισμός, οι σύγχρονες αντιλήψεις μας και το πάθος μας, σε συνδυασμό με την γνώση και εμπειρία μας που μετουσιώνεται σε συνεχές έργο, δίνουν άριστες προοπτικές στα μέλη μας, ώστε να συμβάλλουν αποφασιστικά στην βελτίωση του όρου και της έννοιας Αυτοάμυνα, καθιστώντας τους έτοιμους να ανταποκριθούν και να αντεπεξέλθουν στις νέες απαιτήσεις, νέες προκλήσεις και νέες προοπτικές που καθημερινά ανοίγονται στις Πολεμικές Τέχνες.

 

Η Π.Ο.Ε.Τ.Α, είναι μια δημοκρατική και ανοιχτή Ομοσπονδία, είναι χώρος που τα μέλη μας συμμετέχουν σ΄ όλες τις λειτουργίες της, με αίσθημα προσωπικής και συλλογικής ευθύνης, με σεβασμό και αποδοχή στην διαφορετικότητα των τεχνοτροπιών, και της ποικιλίας τους σε στοχαστικούς και φιλοσοφικούς ορισμούς, στις μικρές ή μεγάλες ανομοιότητες ή αντιθέσεις που υπάρχουν μεταξύ τους.

 

Ο επίσημος ιστοχώρος μας, είναι χώρος ελεύθερης διακίνησης ιδεών, καλλιέργειας πολυφωνίας και ανάπτυξης κριτικής και αναλυτικής σκέψης.

 

Κλείνοντας το σύντομο αυτόν χαιρετισμό, σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον ιστοχώρο μας, και ευχόμαστε οι σελίδες του, αλλά και η Ομοσπονδία μας, να αποβούν χρήσιμα, με λειτουργικότητα και αλληλεπίδραση.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της Π.Ο.Ε.Τ.Α
Μιχάλης Κοσσυβάκης